Over Energiebesteding

...

Energiebesteding Services is in samenwerking met de senioren belangenorganisaties KBO-Brabant en KBO-PCOB opgezet. Samen met energieleverancier Hezelaer Energie en Servicehouse hebben we de regie in eigen hand genomen en kopen we rechtstreeks in op de groothandelsmarkt. Al onze klanten, huidige en nieuwe klanten, betalen dezelfde scherpe vaste tarieven. Zo zijn onze klanten blijvend verzekerd van scherpe, marktconforme prijzen. Wij laten onze klanten niet slapen, waardoor ze later weer dure variabele tarieven gaan betalen. Wij bieden geen cadeautjes en tijdelijke kortingen die meestal een sigaar uit eigen doos zijn. Wilt u wel een goede en betrouwbare service, eerlijk advies en eerlijke prijzen, neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag met u en geheel vrijblijvend of we iets voor u kunnen betekenen.

Oorsprong van Energiebesteding

Blijvend voordelige tarieven!

De naam Energiebesteding is ontstaan uit energie aanbesteden. Wij als inkoopspecialisten hebben in het verleden meerdere malen per jaar collectieve inkoopacties georganiseerd middels een aanbesteding. Destijds om onze deelnemers aan het collectief van scherpe energieprijzen te voorzien. Deelnemers moesten veelal jaarlijks overstappen van energieleverancier om tijdelijk voordeel te behalen.

Trouwe deelnemers die gebruik maakten van collectieve inkoopacties kwamen met onderstaande vragen en wensen:

  • Elk jaar overstappen is vervelend, ik wil graag blijvend lage tarieven
  • Ik wil geen lokkertjes een tijdelijke korting of actietarieven
  • Na mijn contract, ga ik weer meer betalen. Ik wil geen verrassingen achteraf
  • Hoe weet ik zeker dat ik bij overstappen geen gedoe of boetes krijg
  • Ik heb geen computer, ik wil het telefonisch of per post regelen.

Wij hebben naar u geluisterd

Energiebesteding ontzorgt u

Om invulling te kunnen geven aan uw wensen heeft Energiebesteding besloten dat het inkopen van energie anders moet. Energiebesteding doet dit door de inkoop in eigen hand te nemen en rechtstreeks in te kopen op de groothandelsmarkt waardoor we altijd verzekerd zijn van scherpe, marktconforme prijzen.

Hierdoor is het dus ook niet nodig om telkens over te stappen, waarmee gedoe of onnodige boetes voorkomen worden. Energiebesteding realiseert dit met partners die beschikken over de benodigde vergunningen en tevens door de toezichthouder ACM (Autoriteit Consument & Markt) zijn goedgekeurd.

Transparant

Geen lokkertjes of tijdelijke korting. Blijvend lage vaste tarieven tegen een vast bedrag per aansluiting per maand.

Duurzaam

De elektriciteit die Energiebesteding levert is grijs of groen geproduceerd met duurzame technieken zoals windmolens en zonneparken.

Persoonlijk

Wij nemen uw zorg uit handen. Geen zorgen meer omtrent lage tarieven, overstappen en/of boetes, maar gegarandeerd zijn van blijvend lage marktconforme tarieven.

Onze Visie

Onze Visie Duurzame energie betaalbaar en rendabel

Het verbruik van energie zal naar verwachting de komende jaren toenemen. Meer comfort, luxe en de toename van o.a. elektrische apparaten liggen hieraan ten grondslag.

De verwachting is dat de komende jaren de totale energiekosten blijven stijgen. Wij zien een nieuw tijdperk in duurzame energie waarvan de ontwikkelingen zowel technisch als kwalitatief continue verbeteren.

Als we duurzame energie betaalbaar en rendabel weten te maken, maar ook de bewustwording van deze oplossingen vergroten, dan kunnen we met z’n allen veel eerder profiteren van de voordelen, denk hierbij aan; financieel, milieu, minder CO2-uitstoot en duurzaam.

Onze Missie

Wij geloven in samen sterker

Het bundelen van krachten, het gezamenlijk slimmer doen en hierdoor kostenefficiency weten te realiseren om onze energiekosten te verlagen.

Wij willen dit bereiken door onze inkoopexpertise optimaal en op een (kosten)efficiente manier in te zetten. Daarnaast willen we bewustwording creeren in (duurzame) energie oplossingen en noviteiten.

Het succes van onze missie wordt bepaald door de samenwerking met onze klanten en partners. Laten we samen een WIN-WIN situatie realiseren. Als Energiebesteding zetten wij ons volledig in om het succes te faciliteren.